Фермер сказала, що їй було важко зрозуміти, що вона побачила. Так, одна з її корів народила двоголове теля-мутанта після важких пологів.

Цю інформацію надали на британському порталі «dailystar»

Корова, що належить Леслі Х'ювілл, щосили намагалася народити, і згодом стало зрозуміло, чому процес був таким важким.

Фермер сказала: «Оглянувши її, голова і передні ноги були в родових шляхах, і теля не здавалося надто великим, щоб корова не могла народити самостійно, тому було незрозуміло, чому у неї виникли труднощі. Відчувалася шишка або припухлість за головою з одного боку, але коли ви не очікуєте двох голів, це не те, про що ви могли б подумати. Оскільки було темно, вітряно і снігово, не відразу було видно, що біля теляти дві голови, хоча було очевидно, що щось не так».

Теля, що вискочило, було аномалією 1 до 2500, але 38-річна Леслі не відразу зрозуміла, що сталося.

Популярні статті зараз

Системи оповіщення з Львівщини викликали сумніви громадськості

Profit Lady Катерина Шухніна та її примітивне шахрайство

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

Серйозно вдарить по кишені: українцям повідомили, скільки доведеться платити за електроенергію

Все новости

Леслі – дуже досвідчений фермер
Леслі – дуже досвідчений фермер

Вона пояснила: «Тіло теляти було маленьким — чого й слід було чекати, з яким було схрещено цю корову, але голова здавалася незвичайно великою. Важко зрозуміти, що бачиш, коли не очікуєш на те, що перед тобою! Навіть тоді знадобилася хвилина, щоб збагнути — це були дві голови? Я була трохи шокована, коли до мене нарешті дійшло, що там лежить двоголове теля. Я знову і знову дивилася короткий відеокліп із ним».

Леслі - досвідчений фермер, яка багато років працювала на ранчо своєї родини в Неваді та Каліфорнії, але навіть для неї це було вперше.

Вона сказала, що двоголові корови народжуються у 0,039% народжень, що приблизно відповідає 1 на 2500.

«Це відбувається, коли ембріон намагається розділитися на два окремих ембріони, з яких можуть вийти однояйцеві близнюки, але поділ так і не завершується. Це не щось генетичне, тому я розумію, що це рідкісне явище — наскільки я можу знайти, сіамські близнюки зустрічаються приблизно в 0,039% народжень великої рогатої худоби. Я ніколи не очікувала побачити його у своєму житті», - пояснила вона.

Вбитій горем корові дали теляти-сироту
Вбитій горем корові дали теляти-сироту

На жаль, тварина не вижила, але фермери знайшли спосіб полегшити біль матері.

Леслі сказала: «У нас було осиротіле теля, якого годували з пляшечки, тому ми прищепили сироту до матері, і вони були дуже щасливі. Вона дуже уважна мати».