У мережі повідомили інформацію про трагедію, що сталася у Вінниці. У ДСНС заявили, що 19 квітня з вікна на шостому поверсі випала дитина. Так, у квартирі закрилися двоє дітей віком 2 та 3 роки.

Відповідну публікацію надали у прес-службі ДСНС у Facebook.

«Трагедія у Вінниці! 19 квітня з вікна квартири на 6 поверсі випала неповнолітня дитина. Захід пройшов на вулиці. Стеценка, 44 у Вінниці. О 15:09 екстреним службам зателефонував схвильований чоловік, повідомив, що двоє дітей 2 та 3 років закрилися у квартирі. На момент прибуття рятувального загону одна з дівчат випала з вікна квартири. Її за лічені хвилини доправила до лікарні бригадою швидкої допомоги. Ще одна дитина, НС, ціла і неушкоджена, передана сім'ї. Дівчина знаходилася в одній із кімнат квартири, яку рятувальникам довелося терміново відкрити», - написано публікацію в соціальній мережі.

Дитина випала з вікна шостого поверху
Дитина випала з вікна шостого поверху

Крім цього, було додано, що причини інциденту ще невідомі. Проте у Національній поліції України попросили всіх батьків не залишати своїх дітей одними.

Популярні статті зараз

Екоінспекція Поліського округу стала майданчиком для діалогу у рамках  Всеукраїнської програми ментального здоров’я  Олени Зеленської

Рейдер Дмитро Зеленьков допік всіх ренійців: люди готуються протистояти

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Все новости

«Причини, що призвели до трагедії, наразі з'ясовують спеціалісти Національної поліції. Шановні батьки! Не залишайте своїх дітей без нагляду. Пам'ятайте, що життя наших дітей залежить лише від нас!», – продовжили у зверненні.