Є відомості, що 20 квітня українця оштрафувала державна екологічна інспекція на півмільйона гривень. Справа в тому, що він вирішив порибалити на Канівському водосховищі неподалік Київської області.

Данную информацию разместили в аккаунте «Державна екологічна інспекція Столичного округу» в Facebook.

«Рибалка під час нересту – отримав штраф у розмірі півмільйона. Еко-інспектори спіймали безпринципного рибалки. Сьогодні, 20 квітня, на Канівському водосховищі поблизу села Киїлів Київської області екоінспектори ДЕІ Московського округу встановили факт грубих порушень правил рибальства. Рибалка ловив 8 мережами. У результаті зловили рибу вагою понад 100 кг: сом – 1 ек. , джерікан - 3 екс. , плітки 257 колишніх. , короп - 92 екс. , ремінь -15 екс.», - повідомили у мережі.

Наловив рибки на півмільйона гривень
Наловив рибки на півмільйона гривень

Окрім цього, було викликано співробітників правоохоронних органів і наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 249 КК України.

Популярні статті зараз

Онука Данилова розповіла про дружбу за вигоду: "Просили допомогти вивезти когось за кордон"

Нова масова гуманітарна допомога: як отримати незалежно від статусу та місця проживання

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

«Інспекторами за цим фактом складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП», – продовжили у публікації.

Ще повідомляється, що у порушника виявили сітки, човен, багато риби та двигун. Вважається, що це все – незаконні знаряддя лову.

Наловив рибки на півмільйона гривень
Наловив рибки на півмільйона гривень

Ще кілька років тому в Україні штраф за незаконний лов риби збільшили в десятки разів. Так, це говорить про те, що краще 100 разів подумати, перш ніж влаштовувати такі рибалки, про які йшлося вище.