Молода дівчина втратила всі свої руки та ноги після того, як стояла поряд із туманною машиною на концерті в Техасі. Так, вона підхопила смертельну хворобу, що передається через воду.

Відповідну трагічну новину повідомили на порталі «dailystar»

Дівчині ампутували всі чотири кінцівки після того, як вона заразилася смертельною хворобою від «машини туману» на концерті.

22-річна Евелін Девіс із Тайлера, штат Техас, відчула себе погано всього через кілька днів після відвідин концерту у червні 2022 року.

І незабаром після того, як Евелін розплющила очі після 16-денної коми, вона була стривожена, дізнавшись, що їй потрібно ампутувати всі чотири кінцівки.

Популярні статті зараз

Розкрадання, корупція та аморальна поведінка: Зеленський відповів про петицію щодо звільнення Бугрова

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Власник онлайн-казино VBET Віген Бадалян співпрацює з російською 1xbet? Блогер навів приклад

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Все новости

Лікарі були вражені, виявивши, що вона заразилася хворобою, яку, як вважали, викликала «машину туману» з бактеріями на концерті.

За даними NHS, це важка форма пневмонії, яку можна підхопити, вдихаючи крихітні краплі води.

Евелін втратила всі чотири кінцівки після зараження туманом
Евелін втратила всі чотири кінцівки після зараження туманом

Після початкового поганого самопочуття справи йшли гірше і гірше, коли температура її тіла досягла 40°C. Евелін терміново доправили до лікарні, де їй поставили діагноз сепсис та пневмонія.

У неї сталася повна відмова органів, і вона впала в кому, а на 10-й день лікарі виявили, що смертельна хвороба була прямим шляхом до її недуг.

Евелін також дали ліки для стабілізації її кров'яного тиску, які перекрили приплив крові до її рук та ніг, але зняли їх через 12 днів.

Вона пояснила: «Лікарі сказали моїм батькам і чоловікові, що я не одужаю, і якщо я колись прокинуся, у мене будуть серйозні пошкодження органів».

Фотографія Евелін до трагедії
Фотографія Евелін до трагедії

Незважаючи ні на що, вона отямилася від сну на 16-й день 2 липня, але зауважила, що її кінцівки відсутні.

Евелін сказала: «Щойно я прокинулася, я відчула, що з моїми кінцівками щось не так, тому що вони були зовсім чорними і холодними, але мій мозок все ще був дуже каламутним, я дійсно не могла багато обробити».

Пізніше того ж місяця їй ампутували обидві ноги нижче колін, а також праву руку вище за зап'ястя.

Вона сказала: «Щойно я потрапила до іншої лікарні, і мій мозок став більш усвідомленим, і я побачила, як виглядають мої кінцівки, я зрозуміла, що їх доведеться ампутувати».

Незважаючи на втрату рук і ніг, Евелін була непохитна і знала, що їй потрібно продовжувати життя.

Евенлін покладає великі надії після трагедії
Евенлін покладає великі надії після трагедії

Вона додала: "Коли я прокинулася без них, я подумала: "Добре, це те, що є". Тепер це просто частина мене".

22-річній дівчині сказали, що її слід "помістити в будинок для людей похилого віку", оскільки у неї "немає потенціалу", і дуже мало шансів, що вона знову зможе ходити.

Але завдяки твердій витримці та рішучості протягом кількох місяців реабілітації вона хоробро встала. Так, її нові біонічні кінцівки включають протези ніг зі штифтами і замками і дві руки BeBionic, які мають 14 різних моделей рук.