Щеня, на жаль, загинуло внаслідок сильної пожежі, яка, на думку слідчих, почалася через електронний скутер. Пожежа почалася, коли він заряджався протягом ночі. Так, скутер перегрівся і спалахнув.

Цю інформацію надали на порталі новин «dailystar»

Кевін Рекорд спав у своїй квартирі, коли рано-вранці 17 квітня його собака Сегун стрибнув на його ліжко, щоб попередити його про сильну пожежу.

43-річний чоловік побачив, що з його електронного скутера виходять іскри, і за кілька секунд він вибухнув. Вогонь дуже швидко поширився квартирою.

Кентська пожежно-рятувальна служба направила до його квартири чотири пожежні машини відразу після 1:35 ночі, де бригади швидко загасили пожежу, але збитки виявилися незворотними, і все майно Кевіна було знищено.

Популярні статті зараз

Загальна мобілізація та повістки: усі українці отримають електронний код, тепер не сховатися

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Криза олійно-жирової галузі: чим загрожує українцям високий експорт соняшника

Все новости

Слідчі пожежної служби KFRS вважають, що під час зарядки електроскутера сталася помилка, внаслідок чого акумуляторна батарея перегрілася та спалахнула.

Як повідомляється, чоловік отримав серйозні травми правої сторони тіла, коли втікав зі своєї палаючої квартири. Але, на жаль, не всі мешканці квартири встигли вибратися.

Кевін був спустошений, дізнавшись, що Сегун загинув у жахливій пожежі.

Кевін залишився з опіками, які змінили його життя
Кевін залишився з опіками, які змінили його життя

Він сказав: «Я абсолютно спустошений тим, що сталося, особливо втратою Сегуна. Він був для мене всім і помер, рятуючи моє життя. Не можу пояснити швидкість вогню. Я ніколи не бачив нічого подібного. Через кілька секунд це було подібно до вогняної кулі, яка поширилася на все в поле зору. Це було схоже на вибух гранати, просто жах».

Кевін, колишній самопроголошений фанат технологій, сказав, що плоске полум'я змінило його погляд на технології.

Сегун, на жаль, загинув у вогні
Сегун, на жаль, загинув у вогні

Він сказав: «Я добре розуміюся на технологіях і думав, що добре знаюся на електроніці, але це просто показує, що така пожежа може статися з ким завгодно. Я був справжнім прихильником таких речей, як електронні скутери та електронні сигарети, але я ніколи більше не куплю нічого подібного після того, як пройшов через це. Я б ніколи не хотів, щоб це трапилося з кимось ще, тому я сподіваюся, що, ділячись своїм досвідом, я зможу допомогти іншим залишатися в безпеці».

Полум'я спалило всі речі Кевіна
Полум'я спалило всі речі Кевіна

Менеджер бригади KFRS Стів Смарт, який був одним із перших пожежників на місці події, сказав: «Кевіну абсолютно пощастило втекти — якби Сегун не розбудив його, результат міг би бути зовсім іншим».