7 травня народження одноокого козеня потрясло поселення в Індонезії після того, як він народився з «людським обличчям та бородою». На превеликий жаль, він прожив лише 20 хвилин.

Дану новину опублікували на сайті «dailystar»

Незвичайне козеня народилося в Пандан Індах, Регентство Центрального Ломбока, в Індонезії, і було одним із двох козенят, народжених однією і тією ж козою 7 травня.

Як повідомляється, одне козеня народилося нормальним, а ця істота була чимось іншим, оскільки у нього було тільки одне око, і воно виглядало чимось "схожим на людину".

Жителі села поспішили побачити дивну тварину
Жителі села поспішили побачити дивну тварину

Популярні статті зараз

Сильний удар по українцям: влада готує несподіваний "сюрприз"

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

Серйозно вдарить по кишені: українцям повідомили, скільки доведеться платити за електроенергію

"Рабочий на шахте, на стройке": звезда Instagram Анастасия Покрищук матерится не по-детски

Все новости

Сусід власника, 26-річний Масдар Фарід, розповів місцевим ЗМІ: "Одноока коза досить дивна, вона не має хутра і має трохи дивний колір. Вона навіть схожа на людське обличчя через свою бороду".

Повідомляється, що він помер лише через 20 хвилин, але не раніше, ніж місцеві жителі та мешканці сусіднього села стікалися, щоб побачити дивне видовище.

Власник козеня додав: "Він прожив близько 20 хвилин, а потім помер. Мешканці спостерігали за ним, перш ніж пан Супрапто поховав його".

За словами голови Центрального сільськогосподарського агентства Ломбока Тауфікуррахмана Пуаноте, тварина страждала від рідкісного вродженого дефекту – циклопії.

Однооке козеня народилося нібито «з людським обличчям і бородою»
Однооке козеня народилося нібито «з людським обличчям і бородою»

Ця новина з'явилася після того, як фермер був приголомшений, коли одна з корів народила теляти-мутанта з двома головами.

Теля, що вискочило, було аномалією одне з 2500, але 38-річна Леслі не відразу зрозуміла, що сталося. Вона сказала, що двоголові корови народжуються у 0,039% народжень, що приблизно відповідає одній на 2500.