Повідомляється, що приблизно о 3-й годині ночі 6 червня з'явилася інформація про те, що Каховську ГЕС було знищено. Ці відомості підтвердили у ОК "Південь". Також у мережі з'явилися карди, що показують результати катастрофи.

Про це повідомляється у соціальних мережах, посилаючись на кадри очевидців. Також «Укргідроенерго» зробив дуже тривожний прогноз із катастрофічними наслідками.

На превеликий жаль, Каховська ГЕС, яку підірвали окупанти, не підлягає відновленню. Так, в «Укргідроенерго» повідомляється, що обладнання машинного залу повністю знищено. Також у мережі можна побачити, як усе пішло повністю під воду.

«Внаслідок підриву машинного залу зсередини Каховську ГЕС повністю зруйновано. Станція відновленню не підлягає», – кажуть в «Укргідроенерго».

Популярні статті зараз

На межі виживання: в Україні склався плачевний сценарій

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

"Рабочий на шахте, на стройке": звезда Instagram Анастасия Покрищук матерится не по-детски

Высоко подняла юбочку и засветила полосочку на колготах: бесстыжая Maruv без белья показала стиль крольчихи

Все новости

Також рівень води безперервно знижується, у відомстві повідомляється, що Каховське водосховище буде спутошене протягом найближчих чотирьох днів.

Скрін посту з Telegram
Скрін посту з Telegram

На даний момент у соціальних мережах опубліковано багато відеороликів, які показують жахливі наслідки терору путінських окупантів. Вона спровокувала справжню катастрофу, яка може знищити тисячі життів. Це просто розуму незбагненно, росіяни вкотре довели, що вони – справжні терористи.