Бабуся, яка нещодавно відсвяткувала своє 100-річчя, розкрила гаданий секрет свого довгого та здорового життя, і це може бути не те, що ви очікуєте.

Про це повідомили на порталі «dailystar»

13 червня Беатріс Пітерс виповнилося 100 років. Вона одягла значок на день народження та тіару, а також випила склянку свого улюбленого напою — джина з тоніком, який, на її думку, підтримував її усі ці роки.

На питання про те, як їй вдалося досягти тризначної позначки, вона відповіла: "Я думаю, що це джин - мені подобається джин, але тільки якщо з ним щось є".

Беатріс також отримала послання від короля Карла, п'ятого монарха, який сидів на британському престолі протягом усього її життя.

Популярні статті зараз

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

"Все ненатурально, зубы вставные, другое лицо": Алла Пугачева изменилась до неузнаваемости

Все новости

Беатріс відсвяткувала свій день народження в оточенні близьких
Беатріс відсвяткувала свій день народження в оточенні близьких

Швачка на пенсії також пережила 21 прем'єр-міністра та Другу світову війну, не кажучи вже про нещодавню пандемію Covid.

На додаток до свого малоймовірного еліксиру молодості Беатріс також сказала, що їй подобається відпочивати в Ірландії, і вона відвідувала ярмарок коней Епплбі в Камбрії зі своїм покійним чоловіком Вінсентом перед його смертю у 1991 році.

Беатріс, виросла недалеко від Блекпула, вона відсвяткувала свій важливий день у будинку для людей похилого віку The Old Vicarage в Престоні. Вона назвала вечірку з нагоди дня народження "прекрасним сюрпризом".

"Я не відчуваю жодної різниці. Мої кістки ще не хрумтять. Це чудовий сюрприз, що все це зроблено для мене. Вони влаштували для мене таку чудову, грандіозну вечірку", — зізналася вона, коли їй виповнилося 100 років.

Беатріс відсвяткувала свій день народження в оточенні близьких
Беатріс відсвяткувала свій день народження в оточенні близьких

Елісон Вокер, менеджер будинку для людей похилого віку The Old Vicarage, додала: "Вона чудова жінка, яка прожила багато десятиліть і досі примудряється розповісти кілька історій. У неї гарне почуття гумору, вона любить слухати музику і має мила посмішка. Вона любить Ірландію та любить говорити про неї".