Європейська комісія вважає, що завдяки підтримці з боку європейського бізнесу українські біженці зможуть забезпечувати себе та своїх родичів. Так, топові світові корпорації братимуть до себе на роботу українських біженців.

Цю інформацію оприлюднили на порталі «Фокус»

Така легендарна компанія, як Amazon, дала обіцянку влаштувати на роботу 5 тисяч біженців з України до кінця 2024 року. Проте далеко не лише ця компанія прийматиме на роботу українських біженців.

Весь цей задум почався через те, що по всьому світу останнім часом можна спостерігати рекордне зростання біженців. Зараз у всьому світі таких людей понад 100 мільйонів.

Переселенці, біженці
Переселенці, біженці

Популярні статті зараз

Шестопалов та його Z-Solutions: Як шахраї злочинними шляхами виманюють гроші в українців

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

Віце-президент Єврокомісії Маргарітіс Схінас заявила, що більша частина біженців має серйозні проблеми з пошуком роботи.

Важливо зазначити, що вона наголосила на високому рівні освіти українців за кордоном. До того ж, українці готові проявляти себе та заробляти.

Маргарітіс Схінас вважає, що нова програма допоможе десяткам тисяч біженців з України отримати гарну роботу та налагодити своє життя.

українські біженці
українські біженці

Благодійна організація Tent Partnership for Refugees каже, що більшість біженців з України – жінки. Вони мають труднощі з пошуком роботи, а також зі знанням мови. Ще експерти чудово розуміють, що їм потрібно дбати про дітей.

Саме тому такі світові гіганти, як Amazon, Hilton, Marriott та інші, вирішили взяти на роботу майже 14 тисяч біженців.

Також компанії Accenture та Microsoft навчають понад 86 тисяч людей. А агентство Adecco погодилося допомогти знайти роботу 150 тисяч людей.