Як відомо, чимала частина українців виїхала за кордон після повномасштабного вторгнення Росії. Багато європейських країн не заплющили очі і прийняли біженців з України у своїх містах. Є інформація про те, що міська рада Праги продовжила до 30 вересня 2023 року спеціальну програму для українських біженців.

Цю інформацію опублікували на порталі новин "pb-news", посилаючись на дані сайту Zdopravy .

Важливо повідомити, що українські біженці мають можливість платити за громадський транспорт у Чехії набагато менше. Так, зараз йдеться про спеціальні пільги для українців, які мешкають за кордоном.

Зденек Гржиб, який відомий як заступник мера з питань транспорту, заявив, що рішення про продовження знижок для громадського транспорту було прийнято через те, що можна спостерігати погіршення ситуації в країні та чергове зростання цін.

Якщо говорити про суму знижок на громадський транспорт для біженців з України, то вона залишилася незмінною: місячний – 165 крон (замість стандартних 550), квартальний – 444 крони (замість стандартних 1480).

Популярні статті зараз

Розкрадання, корупція та аморальна поведінка: Зеленський відповів про петицію щодо звільнення Бугрова

Зеленський підписав новий закон про пенсії для українців: що змінилося та чого очікувати

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

Якщо звернути увагу на суми, то знижка виходить досить серйозною.

Ці пільги на проїзд почали працювати ще в серпні 2021 року. Однак, якщо говорити про біженців з України, то в Празі ухвалили рішення наділити і їх такими ж пільгами з 12 червня минулого року.