Дані Центру економічної стратегії показують, що у першій половині цього місяця зросла кількість вакансій порівняно з 2022 роком. Проте фахівці говорять про те, що претенденти на роботу в Україні мають зовсім інші показники. Так, кількість резюме дуже скоротилася. Навіть у 2022 році резюме було набагато більше. Нині цей показник упав на цілих 96%.

Про це повідомляється на сайті новин «businessua», посилаючись на дані Центру економічної стратегії.

«З початку повномасштабного вторгнення Держстат не оприлюднює дані про безробіття. Дослідницьке агентство Info Sapiens здійснює власні оцінки його рівня. Відповідно до них, у травні 2023 року рівень безробіття становив 17,7%», — повідомляється українцям.

Бедность в Украине
Бедность в Украине

Окрім цього, є спеціальний показник, який показує, що після опитаних українців стало відомо, що з'явилося більше людей, які змушені заощаджувати на їжі. Ця статистика дуже схожа на ту, яка вказує на рівень безробіття в нашій країні в травні 2023 року - 22,9%.

Популярні статті зараз

Шестопалов та його Z-Solutions: Як шахраї злочинними шляхами виманюють гроші в українців

Розкрадання, корупція та аморальна поведінка: Зеленський відповів про петицію щодо звільнення Бугрова

У Кременчуцькій міській раді гадають, як вкрасти бюджетні кошти

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Все новости

Також перший заступник голови податкового комітету Верховної Ради Ярослав Железняк заявив, що на сьогоднішній день в Україні рекордно зріс показник офіційно зареєстрованих безробітних людей у ​​нашій країні. Це все говорить про дуже плачевну ситуацію в Україні.