В Україні можуть з’явитися платні дороги. Їх планують збудувати у 5 областях - Дніпропетровській, Київській, Львівській, Одеській та Полтавській.

Для доріг вже готують техніко-економічне обґрунтування (ТЕО) за гроші держбюджету. Про це заявив голова Держагентства відновлення Мустафа Найєм на круглому столі "Траспорт, логістика та інфраструктура", який відбувся на полях Конференції з відновлення України (URC) у Лондоні.

Як зазначається, загальна вартість проєкту складає $6,5 млрд. "Зараз робимо ТЕО для Дніпропетровської, Київської, Львівської, Одеської та Полтавської областей. І це ТЕО наразі готується за рахунок бюджетних коштів. Загальна вартість становитиме близько $6,5 млрд", – зазначив Найєм.

Строительство дорог. Фото: скриншот Youtube-видео
Строительство дорог. Фото: скриншот Youtube-видео

Платні дороги стосуються лише вантажівок. Цей проєкт буде одним із найбільш перспективних в Україні. При цьому його реалізацію буде розпочато одразу ж після появи партнерів, і вже зараз в участі зацікавлені компанії з Євросоюзу.

Популярні статті зараз

У Кременчуцькій міській раді гадають, як вкрасти бюджетні кошти

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Власник онлайн-казино VBET Віген Бадалян співпрацює з російською 1xbet? Блогер навів приклад

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Все новости

"Ми почали працювати над ним ще до повномасштабного вторгнення. Цього поки що ще немає, але ми фактично зареєстрували законопроєкт, який дає нам змогу це зробити, і ми вже розуміємо", – додав голова Держагентства відновлення.