З'явилася дуже несподівана та цікава інформація щодо нового тренера у 13-му сезоні популярного музичного шоу «Голос країни». Так, вже є анонс, який може ввести фанатів цієї зірки та самого шоу у ступор.

Як повідомляється, знаменита рок-діва та відома артистка Юлія Саніна стане першим тренером нового сезону «Голос країни». Це стало відомо після того, як вона феєрично виступила на «Євробаченні-2023», яке проходило у Ліверпулі.

Юлія Саніна повідомила, що запрошує всіх музикантів у новий сезон музичного шоу, щоб вони змогли проявити себе. Людям знову дається унікальний шанс показати свої таланти на кастингу та не проґавити свій зірковий шанс.

Юлія Саніна: скрін із мережі
Юлія Саніна: скрін із мережі

Важливо зазначити, що Юлія Саніна є учасницею знаменитого гурту The Hardkiss, який був номінантом на премію MTV EMA в Європі. Також цей колектив отримав премії Yuna та M1 Music Awards. Ще Юлія Саніна потрапила до топ-100 найвпливовіших жінок України.

Популярні статті зараз

Микола Томенко здивувався ініціативі МОН: "Два роки, не виконувати освітній закон"

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Все новости

Новий 13-й сезон «Голос країни» обіцяє бути дуже незвичайним. Незважаючи на те, що цей музичний проект має мільйони фанатів, він не збирається зупинятися на досягнутому. Цікаво буде подивитися, яку ж команду збере Юлія Саніна в новому сезоні музичного шоу і хто складе їй конкуренцію.