Шотландка, яка виглядає на двадцять-тридцять років молодшою, здивувала людей, зізнавшись, що їй насправді 50 років, і пояснила деякі свої прості прийоми, як виглядати молодше.

50-річна жінка, яка виглядає на десятки років молодше свого фактичного віку, пояснила, як вона перетворюється з "тьмяної рудою в приголомшливу" за допомогою декількох простих правил краси, пише express.

Поллі з Глазго любить публікувати в TikTok поради щодо догляду за собою.

Нещодавно вона зняла відео, в якому говориться, що багато людей шоковані, коли дізнаються про її реальний вік, і дає кілька порад багатьом жінкам, які бажають виглядати молодше.

"Тобі 50, але ніхто тобі ніколи не вірить, тому ти просто погоджуєшся і поводишся так, ніби тобі 30", - каже Поллі у відео.

Популярні статті зараз

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

Нові правила обміну валют: як тепер здаватимемо долари

Геннадій Вацак: любитель московських попів придбав найдорожчу автівку під час війни

"Рабочий на шахте, на стройке": звезда Instagram Анастасия Покрищук матерится не по-детски

Все новости

Однак Поллі продовжила і пояснила, що "хороші парфуми і червона помада" завжди допоможуть будь-якій жінці виглядати на всі сто.

У деяких інших відео Поллі також розповіла про свої улюблені косметичні засоби і сказала, що "хороший догляд за шкірою та легкий макіяж можуть мати вирішальне значення".

Вона показала, як вона перетворилася з "рудої непоказності" в чудову, і додала: "якщо я можу зробити це в 50 років, то і ти зможеш".

@pollytellsall

Cheer up its summer time for summer perfume and red lips @Caudalie . . #redhead #paleskinmakeup #gingerhairgirl #redlipstick

♬ Love Me Harder - Ariana Grande & The Weeknd