Експерт із комунікацій, медіаконсалтингу, а також народний депутат України IX скликання, член партії «Слуга Народу» Євгенія Кравчук повідомила про нову заборону, яку ухвалили у Верховній Раді України. Так, Євгенія Кравчук публічно заявила, що вона є співавтором нового законопроекту.

Цю новину опублікували на сайті "gazeta-misto", посилаючись на звернення української чиновниці.

Євгенія Кравчук, яка очолює прес-офіс партії "Слуга народу", сказала про нововведення на території України.

«У режимі тиші: Верховна Рада заборонила використання та обіг піротехніки класів F2,3,4. Дихай повільніше, порахуй навколо себе предмети блакитного, зеленого, червоного кольору», – так радять психологи. Але ти нічого не можеш зробити: нестерпний флешбек занурив святкову атмосферу в чорноту страшних спогадів. У країні – війна», – повідомляє український депутат.

Феєрверк: скрін з YouTube-відео
Феєрверк: скрін з YouTube-відео

Популярні статті зараз

Дихати все важче: українці не зможуть працювати без цього документа

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

Криза олійно-жирової галузі: чим загрожує українцям високий експорт соняшника

"Рабочий на шахте, на стройке": звезда Instagram Анастасия Покрищук матерится не по-детски

Все новости

Крім цього, вона заявила, що з колегами було ухвалено рішення принести спокій деяким українцям. За її словами, це може допомогти не лише людям, а й тваринам, які зазнають стресу через війну.

«Саме тому під повну заборону потрапляють феєрверки F2,3,4 (з перехідним періодом 6 місяців + 1 рік для експорту продукції), які мають найбільший шумовий ефект», – продовжила експерт з комунікацій.

Однак вона сказала, що феєрверки F1 не будуть заборонені. Це через те, що вони не галасливі, наприклад, сценічна піротехніка, яка не перевищує 60 дБ.

«Крім того, у законопроекті встановлюємо вікові обмеження щодо придбання піротехніки (з 16 років)», - попередила українців народний депутат.