Влада хотіла відправити вчительку до в'язниці на строк до чотирьох років. Однак вона отримала умовний термін та була поміщена на випробувальний термін без нагляду.

Дану інформацію розмістили на порталі «dailystar»

Влада Міссурі хотіла відправити 23-річну Джейсі Шталь у в'язницю на кілька років. Проте вже колишній заступник учителя шкільного округу Голден-Сіті, якого звинуватили в інтимі зі школярем, визнав себе винною у дрібному правопорушенні.

У повідомленнях йдеться, що в окружному суді округу Джаспер вона визнала правопорушення, пов'язане із загрозою для дитини.

За це вона отримала 90 днів ув'язнення, а також випробувальний термін без нагляду протягом двох років.

Популярні статті зараз

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

"Щедрість за рахунок громади": мер Львова Садовий виділив мільйони на комфорт своїх колег, куди пішли гроші

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

Зеленський підписав новий закон про пенсії для українців: що змінилося та чого очікувати

Все новости

Вчитель вивчав кримінальні злочини класу E, пов'язані з інтимними контактами.

Середня школа Голден-Сіті, де працювала вчителька
Середня школа Голден-Сіті, де працювала вчителька

Прокурор Тереза ​​Кенні заявила, що угода про визнання вини означає, що вона також має відмовитися від своєї ліцензії на викладання у штаті Міссурі.

Це почалося, коли її спочатку заарештували в грудні 2021 року після спільного розслідування, проведеного шерифами округів Джаспер і округ Бартон.

Стало зрозуміло, що вчитель і учень займалися «дорослими іграми» у спальні будинку хлопчика в окрузі Джаспер, доки його батьки були відсутні.

На той час Шталь працювала в шкільному окрузі як штатний замісник. Незвичайно те, що вік школяра було відредаговано у судових протоколах.

Джейсі Шталь: скрін із мережі
Джейсі Шталь: скрін із мережі

Далі в письмових свідченнях йдеться, що вони продовжували спілкуватися за допомогою текстових повідомлень після контакту, і пізніше вона попросила його через іншого студента знищити його мобільний телефон, пообіцявши купити йому новий.

Але слідчі Цільової групи з кіберзлочинів на південному заході Міссурі отримали телефон та відновили зв'язок між хлопчиком та його вчителем до її арешту.