Стало відомо, що президент України Володимир Зеленський вирушив до Європейського турне, де зустрівся зі світовими лідерами. Також він відвідав і Велику Британію, де зустрівся і поговорив із прем'єр-міністром Ріші Сунаком.

Ці відомості опубліковані на порталах новин, у тому числі і в соціальних мережах, посилаючись на слова глави України.

«Обговорювали «Коаліцію винищувачів»: з'явилися подробиці переговорів Зеленського та Сунака у Великій Британії. «Найближчим часом будуть озвучені дуже важливі рішення, але ми маємо ще трохи попрацювати над ними». Зеленський додав, що дуже задоволений результатами Європейського турне. Сюрпризів для русни стало ще більше», - повідомляється у популярному месенджері.

Крім цього, на знаменитому відео-порталі Youtube можна побачити, як український президент та прем'єр-міністр Великобританії прогулялися гарним парком і про щось спілкуються.

Популярні статті зараз

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

Все новости

Очевидно, що Володимир Зеленський вирушив до Великобританії щодо підтримки України. Дуже важливо розуміти, що на кону забагато життів і цивілізовані країни все чудово бачать і знають.

Володимир Зеленський: скрін з відео
Володимир Зеленський: скрін з відео

Варто зазначити, що шостий президент України сказав, що він задоволений результатами Європейського турне. Це натякає на добрі новини надалі.

Також вже з'явилося нове звернення президента України після зустрічі із партнерами.

"На всіх зустрічах обговорювали нашу формулу миру, і тепер є більше готовності партнерів іти за українською формулою. Є більше підтримки для нашого вступу в ЄС, більше розуміння, що вступ України в НАТО неминучий. Отже, головні результати за ці дні: нова зброя для України, шана до українців, і нашу перемогу вдалося зробити ближчою. І ми ще додамо підтримки", - заявив Володимир Зеленський.