В.о. Начальника Центрального округу Державної екологічної інспекції - Головний інспектор Державної екологічної інспекції центрального округу, Сергій Поліщук розкрив підчас панельної дискусії щодо викликів 2024 року та шляхів їх вирішення в рамках конференції «Хлібна індустрія - 2024» основні аспекти, на які слід звернути увагу діючим та новостворюваним підприємствам галузі, вимоги до них.

Також, пан Поліщук дав відповідь на питання, що з урахуванням складної ситуації в енергетиці, турбує виробників, а саме регламентації використання дизельних генераторів в потребах виробництва та спрощеної системи реєстрації під час дії режиму воєнного стану. Разом з тим, розуміючи складні умови функціонування галузі в умовах війни, Сергій Поліщук зазначив, «Партнерство у вирішенні поточних та стратегічних питань розвитку переробки зернових в контексті зниження впливу на довкілля є ключовим підходом в роботі Екологічної інспекції».

В панельної дискусії також брав участь пан Ігор Табурець, Голова Черкаської ОДА, Тарас Висоцький, в.о. Міністра аграрної політики та продовольства України, Сергій Власенко, заступник Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України, Ольга Шевченко, радник Голови Держпродспоживслужби України, Микола Мороз, керівник Управління Стратегічного розвитку агропромисловості Міністерства аграрної політики та продовольства України, а також представники бізнесу - Андрій Табалов, Голова Наглядової Ради ПАТ «Черкаський хлібокомбінат», та Віктор Шеремета, заступник Голови Асоціації фермерів та приватних землевласників України.

В цілому в заході взяло участь понад 220 учасників - власників, керівників борошномельних, крупяних, макаронних, хлібопекарських підприємств, сільськогосподарських підприємств, освітніх установ, Всесвітньої продовольчої Програми ООН, Продовольчої та сільськогосподарської Організації ООН, громадських організацій та представників компаній суміжних секторі та органів влади.

Популярні статті зараз

Софія Ротару показала себе вперше за довгі часи: хусточка та без волосся

Gunzilla Александра Цоля и Влада Королева: подробности отмывания российских денег в Украине

Зеленський підписав новий закон про пенсії для українців: що змінилося та чого очікувати

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

Все новости